SSS

Konaklama ve VizeAlmanya`ya geldikten yabancılar bürosuna gitmem gerekiyormu?

Aile birleşimi vizesiyle Almanya’ya geldikten sonra ilk yapılması gereken yabancılar dairesine giderek oturma izni almaktır. Eşe bağlı oturma izni 3 yıllık bir süreyi kapsamakta ve bu süre evlilik birliğinin başladığı gün değil, oturum izninin alındığı günden itibaren hesaplanmaktadır.