vatandaşlık

11. 09. 2013, 18:08

almanya doğumlu oluğ daha sonra türkiyeye dönüş yapanlar tekrar vatandaşlık başvurusunda bulunabilir mi böyle bir hak varmıdır eğer varsa izlenecek yol ne şekilde olmalı?

15. 08. 2014, 12:11

http://www.gesetze-im-internet.de/aufenthg_2004/__37.html

danışmanlardan dediklerine göre alman vatandaşı değil ama oturum izni alma şansın var eğer eklediğim link\'de şartların uyuyorsa ;)

17. 01. 2015, 20:20

İyi akşamlar ben birşey sormk istiyorum. Aile birleşimi vizesinden red cevabı aldık ve ardından alman vatandaşlığı için başvuru yaptık. Fakat aile birleşiminden gelir yetersizliğinden dolayı red almıştık. 1000 euro nun üzerinde görnüyo gelir. Sizce bu alman vatandaşlığınaa geçmesini etkiler mi ?

19. 01. 2015, 13:35

Zitiert:
İyi akşamlar ben birşey sormk istiyorum. Aile birleşimi vizesinden red cevabı aldık ve ardından alman vatandaşlığı için başvuru yaptık. Fakat aile birleşiminden gelir yetersizliğinden dolayı red almıştık. 1000 euro nun üzerinde görnüyo gelir. Sizce bu alman vatandaşlığınaa geçmesini etkiler mi ?

Merhaba Busrasalih ,
Vatandaslik icin belirli kosullari yerine getirmek gerekmektedir. Bunlardan biride kendin ve/veya Partnerin icin yasam masraflarini hicbir yardim almadan karsilayabilebilmendir. Ailebirlesimden bu nedenden dolayi red cevabi aldi isen ve bu durum henüz degismedi ise büyük bir ihtimalle vatandaslik icinde red cevabi gelecektir.

Saygilarimla,
JMD Can

10. 08. 2017, 17:45

                Merhabalar bu hizmeti görmekten çok mutlu oldum zira yıllardır farklı sitelerden, forumlardan hatta insanlardan farklı farklı bilgiler aldım inanın kafam çok karıştı. Ben ve evlenmeyi düşündüğüm kız arkadaşım Almanya'ya göçmek ve orada hayatımıza devam etmek istiyoruz. İkimizde güzel iyi okullardan mezun olduk ben Gazi Üniversitesi'nden Coğrafya Öğretmenliği mezunuyum kız arkadaşım ODTÜ'den İngilizce Öğretmenliği mezunu. Biz Almanya'nın insanlara sunduğu yaşam koşullarını, oradaki hayatı gördük, duyduk ve çok etkilendik. Gerekirse vatandaşlık değiştirip direkt Alman vatandaşlığına geçmeyi bile düşünüyoruz. İkimizde çalışkan, genç, dinamik ve istekli insanlarız. Bizim orada yaşamamız için neler gerekli, neler yapmalıyız bunları öğrenmek istiyoruz. Şimdiden cevabınız için teşekkür ederiz.

  • 1